кадър БНТРедактор: Икономистите, които следят работата на министрите Кирил Петков и

...
кадър БНТРедактор: Икономистите, които следят работата на министрите Кирил Петков и
Коментари Харесай

Симеон Дянков: ИТН не преговарят успешно, вече търсят подкрепа от БСП и ДПС

кадър Българска национална телевизия

Редактор: 

Икономистите, които наблюдават работата на министрите Кирил Петков и Асен Василев са удовлетворени от работата им, тя е сполучлива. Това разяснява в предаването „ Още от деня ” по Българска национална телевизия някогашният финансов министър на Бойко Борисов Симеон Дянков. Той разяснява, че офанзивата против тях не хвърля сянка върху личностите им, а по-скоро върху Има Такъв Народ, които са посочили, че не са способни да водят сполучливи договаряния.

„ Те не вървят към смяна на модела, а към този момент търсят поддръжка от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ”, съобщи Дянков във връзка с партията на Слави Трифонов. Няма заплаха за стопанската система и бюджета от това, че може да има трети парламентарни избори, безапелационен беше някогашният министър.

Дянков сподели също, че се надява в бъдеще да бъдат изяснени някои вложения на страната, като да вземем за пример в „ Балкански поток ”, който не е печеливш план за България. Друга инвестиция, за която би трябвало да се знае повече е в Първа капиталова банка, добави той.

Според Дянков би трябвало да се тормозим основно от това, че отиваме към трети избори, без никой да е дал ясна концепция по какъв начин тъкмо счита да промени модела на ръководство, който явно би трябвало да се промени.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР